Juventus’un yıldızları ayrılacak mı?

İtalya Serie A için sona geliyoruz. 36 maçın geride kaldığı ligde Inter, bitime üç maç kala şampiyonluğunu çoktan ilan etmişken Atalanta, Milan ve Napoli takipte olan isimler.

Uzun yıllardır lige damga vuran Juventus ise beşinci sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi potasında 72 puanla 73 ve iki 75 puanlı takımı takipte olan Juventus, Andrea Pirlo yönetiminde Avrupa’nın en büyük turnuvasında yer almak için savaşıyor.

Bu savaşın sonucu o kadar kritik ki eski süper yıldız Christian Vieri’ye göre Juventus’un yıldızları, takımlarının Şampiyonlar Ligi’ne kalamamaları durumunda takımdan ayrılacaklarını belirtti.

Twitch programı “Bobo TV” kanalında Vieri, “Bence Inter, bugün Torino’da Juventus’u yenecek ve Juventus muhtemelen gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde yer alamayacak” dedi ve ekledi: “Şampiyonlar Ligi olmaz ise Ronaldo başta olmak üzere birçok yıldız takımdan ayrılırsa şaşırmayacağım. Bence bu fazlasıyla dramatik ama bir o kadar da beklendik bir şey olurdu.”

Cristiano Ronaldo ve menajeri her ne kadar bu konuda sessiz olsalar da Portekizli yıldızın Paris Saint-Germain ve Manchester United’tan ilgi gördüğü biliniyor.

Güncel Yazılar

Popüler Yazılar